Sport

UPDATE. Declarația EUFORICĂ a lui Lucescu junior…

  • lucescu1.jpg
 

După ce a cucerit Liga Campionilor Asiei la fotbal – detalii, aici: Pornind de la BRAȘOV, e NR. 1 în Asia!!!, antrenorul lui Al-Hilal Riyadh, Răzvan Lucescu, a fost exuberant la conferința de presă, fiind întrerupt de mai multe ori de jucătorii săi, care au cântat și au dansat.

„Am câștigat cu 2-0, de o manieră clară. Suntem foarte fericiți. A fost fantastic. Am reușit o performanță foarte mare. E o seară de vis și vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, colaboratorilor, celor din staff și celor din club. E o seară care nu se poate uita. Este cel mai important trofeu pe care l-am câștigat. Vom petrece trei zile și trei nopți, pentru că e ceva special. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor de acasă”, a subliniat „Juniorul”.

La Riyadh, capitala Arabiei Saudite, este acum mare sărbătoare, după ce Al-Hilal a reușit această performanță formidabilă.

Foto: Facebook Al-Hilal Riyadh


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare