Sport

UPDATE. Corona Braşov ÎL SUSŢINE pe antrenorul Emilian Focşeneanu, „arătat cu degetul” de FRSB!!!

 

După ce s-a aflat că antrenorul Emilian Focşeneanu ar putea fi acţionat în judecată de conducerea Federaţiei Române de Schi Biatlon – vezi, aici: BRAŞOV. Conducerea FRSB vrea să-l dea în judecată pe Emilian Focşeneanu, antrenorul Coronei! Motivul…, Roxana Cojocea (foto), preşedintele secţiei de schi alpin de la Corona Braşov, a reacţionat imediat.

„Noi, clubul Corona, îl susţinem pe antrenorul Emilian Focşeneanu, pentru că punctul său de vedere este unul comun cu al grupării vizavi de ceea ce s-a întâmplat la Campionatele Naţionale de schi alpin de la Azuga. Cei de la FRSB sunt în culpă totală, au organizat un Campionat Naţional pe o pârtie neomologată. E dreptul lor să se adreseze instanţelor de judecată, dar noi ne vom prezenta punctul de vedere şi judecătorii vor decide cine are dreptate”, ne-a declarat Roxana Cojocea, subliniind în continuare: „Sportiva Coronei s-a accidentat grav, dar se putea produce chiar o tragedie, dacă schioara s-ar fi lovit la cap de hidrantul de pe marginea pârtiei. Dacă s-ar fi întâmplat asta, cum ar fi explicat cei de la FRSB lipsa plaselor de protecţie?!…”.

De asemenea, Roxana Cojocea a precizat: „Noi avem şi o adresă făcută de Mihai Bâră (consilier/director tehnic al secţiei de schi alpin de la Corona Braşov – n.r.), pe care o vom depune la FRSB, în care se relatează despre organizarea de competiţii fără minimum de măsuri de protecţie pentru sportivi, dar şi cu privire la lipsa de susţinere a FRSB pentru schiorii seniori, care sunt vorbiţi de rău, chiar dacă au rezultate bune – vezi ceea ce a realizat Ania Caill în Franţa”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare