Sport

UPDATE. CORONA BRAȘOV. Handbal. Dumitru Berbece: „Lotul este O.K. avem toate posturile dublate”

 

Dumitru Berbece, antrenorul secund al echipei de handbal feminin Corona Brașov s-a declarat mulțumit de lotul pentru sezonul viitor.

 „Spuneam că plecarile din această vară ne vor lăsa descoperiți, dar nu s-a întâmplat acest lucru. S-au făcut două transferuri bune, au venit Cartaș și Ciuciulete, jucătoare peste media echipei noastre. Lotul este O.K. avem dubluri pe toate posturile. Prin venirea lui Carmen Cartaș s-au rezolvat și problemele la linia de nouă metri. Din păcate, Țăcălie, Rațiu și Dedu sunt încă în recuperare. Sperăm că Denisa Dedu se va putea antrena normal la finalul lunii, iar Țăcălie va putea intra în august la pregătiri. Putem să garantăm că dintre jucătoarele tinere, cel puțin două vor juca meci de meci. Cât vor fi pe teren depinde doar de ele. Știm că va fi un campionat puternic. Multe echipe s-au întărit, s-a schimbat și sistemul. Sperăm că vom fi feriți de accidentări și că vom reuși să îndeplinim obiectivul pe care conducerea îl va fixa”, a declarat Berbece.

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE. CORONA BRAȘOV. Handbal. Ioan Preda: „Obiectivul va fi ocuparea unui loc fruntaș”

CORONA BRAȘOV. Emilian Cernica: „Lucrurile s-au mișcat bine la secția de handbal”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button