Sport

UPDATE. Cine îl va ÎNLOCUI pe Dan Petrescu după eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor?!…

  • dan-petrescu_14.jpg
  • radoi_13.jpg

UPDATE. Mirel Rădoi ar fi refuzat oferta de a veni antrenor la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu, potrivit surselor Gazetei Sporturilor. Astfel, patronul Nelu Varga ar fi început negocierile cu Adrian Mutu, dar acesta e greu de adus la campioana României acum, întrucât e „legat” de Rapid București, adversara CFR-ului de sâmbătă, din prima etapă a Superligii.

Altfel, Nelu Varga e decis să-i dea afară de la CFR Cluj pe Bogdan Mara, director sportiv, Marius Bilașco, director al departamentului de scouting, și Răzvan Zamfir, consilier.

…………………………………………………………………………………………………..

CFR Cluj s-a împiedicat, jenant, de echipa armeană Pyunik Erevan, părăsind Liga Campionilor după primul tur preliminar.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a pierdut calificarea la loviturile de departajare, după 1-1 la finele celor 90 de minute în „Gruia” și 2-2 în urma prelungirilor.

În Armenia, în prima manșă, scorul fusese egal, 0-0.

CFR Cluj va continua în Conference League, unde, în turul doi preliminar, va întâlni o obscură formație din Andorra.

Patronul Nelu Varga este extrem de supărat pe această rușinoasă contraperformanță și are în calcul să-l înlocuiască pe Dan Petrescu, în ciuda clauzei de reziliere a acestuia, de 500.000 de euro.

Favorit să vină antrenor principal la CFR Cluj este Mirel Rădoi (foto 2), fostul selecționer al reprezentativei României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare