Sport

UPDATE. Cine a fost chemat în locul lui Tătărușanu în lotul României?!…

 

Cum Ciprian Tătărușanu n-a putut onora convocarea la prima reprezentativă de fotbal a României, din cauza unei accidentări, selecționerul Christoph Daum a acționat rapid, găsindu-i un înlocuitor.

Alesul este Cristian Bălgrădean (foto), portarul Concordiei Chiajna, deși prima variantă ar fi fost stelistul Florin Niță. Daum a înțeles că Steaua se află într-o situație delicată, cu mulți jucători chemați la loturile naționale în această săptămână când trebuie să joace restanța cu gruparea din Iași, meci contând pentru prima etapă a Ligii 1, și l-a lăsat pe Niță sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Bălgrădean, cu o singură selecție în echipa națională, este al treilea portar în lotul României pentru meciul cu Muntenegru, programat în data de 4 septembrie pe „Cluj Arena”, după Costel Pantilimon și Silviu Lung jr.

Prima ședință de pregătire a „tricolorilor” înaintea duelului cu Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal – Rusia 2018 are loc astăzi, de la ora 17.00, la Centrul Național Mogoșoaia, și va fi deschisă integral spectatorilor. Antrenamentul va fi urmat de o sesiune de autografe date de jucătorii noștri.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Tătărușanu ratează meciul cu Muntenegru

Tătărușanu, LOVIT ÎN CAP!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare