Sport

UPDATE. C.M. DE SCHI NORDIC. Eduard Török a cedat presiunii!!! Un nume de legendă din lumea săritorilor e prezent la Râșnov!!!

 

S-au stabilit medaliații în proba masculină de sărituri cu schiurile din cadrul Campionatelor Mondiale de schi nordic juniori și tineret de la Râșnov.

Campion mondial a devenit germanul David Siegel (249 p), slovenul Domen Prevc a cucerit „argintul” (245 p), iar japonezul Ryoyu Kobayashi, „bronzul” (244.8 p).

Din păcate, Eduard Török a ratat a doua săritură – 86 de metri pe trambulina având K 90, ocupând în final locul 14 (219.2 p), în timp ce coechipierul său Sorin Iulian Pâtea a încheiat pe a 24-a poziție (210.4 p).

În continuare, tot astăzi, la Valea Cărbunării, are loc proba feminină, unde-i ținem pumnii săcelencei Dana Vasilica Haralambie.

La complexul olimpic de la Râșnov este prezent și fostul mare săritor cu schiurile polonez Adam Malysz, venit să-și încurajeze tinerii compatrioți.

Vom reveni.

CITEȘTE ȘI: C.M. DE SCHI NORDIC. BRAȘOVEAN cu șanse la o medalie!!!

C.M. DE SCHI NORDIC. Surpriză de proporții!!! Reprezentanta României, învinsă de o sportivă din Togo!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button