Sport

UPDATE. BRAȘOV. Reacții după succesul Coronei din prima rundă a Ligii Naționale de handbal feminin

 

Corona a debutat cu o victorie concluentă, 30-20, în deplasare cu Rapid București, în noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin.

Echipa nostră a dominat partida din Sala Giulești care a marcat debutul cu gol în Liga Naţională a trei junioare, Alicia Gogârlă, Valentina Soreanu şi Georgiana Olaru. De asemenea, Oana Căprar, care deşi nu mai este însă junioară, provine tot din centrul de copii şi juniori al Coronei, a debutat și ea în primul eșalon.

S. Târcă – 7 g, Chiricuță – 6 g, Ciuciulete – 5 g, Buceschi – 4 g, Laslo și Neagu – câte 2 g, Bucur, Gogârlă, Olaru și Soreanu – câte 1 g, au marcat pentru Corona.

„Faptul că am început cu o victorie este o mare mulțumire pentru noi, mai ales că am aliniat o echipă cu o medie de vârstă fragedă. Ne-au lipsit trei jucătoare din formula de bază, dar sunt mulțumit că echipa s-a mobilizat și a obținut un succes important. Ne bucurăm și pentru faptul că putem promova jucătoare tinere, deoarece ele sunt viitorul pentru echipa națională a României. Sperăm să avem un campionat cât mai bun”, a declarat antrenorul Ion Crăciun, în timp ce căpitanul Georgiana Ciuciulete a punctat: „Este o victorie meritată, iar startul de sezon ne mulțumește. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, cu un public deosebit. Consider că merităm acest succes”.

Pentru Corona urmează primul test adevărat, meciul cu Dunărea Brăila, care va avea loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV, început cu dreptul în Liga Națională!!! Alte scoruri…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button