Sport

UPDATE. BRAȘOV. Mariana Târcă, RĂSPUNS DUR, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „E ceva la mijloc. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă”

 

Mariana Târcă a reacționat dur după ce fiica ei, Sorina, nu a prins lotul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

GSP a avansat ipoteza că ar exista un conflict între Mariana Târcă și Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal (detalii aici: ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…).

Tot pentru www.gsp.ro, Mariana Târcă a vorbit despre acest subiect, dar și despre faptul că Sorina, una dintre cele mai bune jucătoare din Liga Națională, nu va merge în Japonia: „M-am săturat să se tot spună că eu am mutat Centrul de Excelență de la Rm. Vâlcea la Brașov! Eu am fost ultima persoană invitată la masa tratativelor când s-a făcut această mutare. Mi s-a propus să conduc acel Centru, dar nu am acceptat pentru că federația nu-și asuma responsabilitatea. Domnul Dedu a lăsat să se înțeleagă că eu sunt singura vinovată, au circulat atâtea variante că mi-e lehamite. Eu nu am fost nici un moment la Centrul Național de Excelență de la Brașov. După accidentarea Cristinei Neagu, mă așteptam să i se dea o șansă și Sorinei, să vadă toată lumea cum se comportă ea în joc. E clar că e ceva la mijloc, dar vă spun sincer, eu nu am nici un conflict cu președintele. Îmi pare rău, dar nu pot să stau pasivă și să-mi văd copilul cum suferă. Nu vreau să fiu subiectivă, dar cifrele spun totul dacă Sorina merita sau nu să fie la echipa națională. Vede și ea ce se întâmplă, eu tot încerc să-i ridic moralul. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată cu adevărat la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă! Așa ne pierdem sportivii, pe jocurile acestea”.

CITEȘTE ȘI:

VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare