Sport

UPDATE. BRAŞOV. EXPLICAŢII HALUCINANTE… De ce a pierdut Braşovul organizarea JOT 2024

 

Braşovul a pierdut organizarea ediţiei 2024 a Jocurilor Olimpice pentru Tineret, care vor avea loc în provincia sud-coreeană Gangwon, unde se află și PyeongChang (Detalii aici: OFICIAL. Brașovul A PIERDUT organizarea JOT 2024!).

Adrian Socaciu, fost consilier al ministrului Tineretului și Sportului, în prezent președintele Institului Sportiv Român, a avut pentru prosport.ro o declaraţie halucinantă. Acesta este de părere că din punct de vedere al infrastructurii România şi Coreea de Sud sunt apropiate, adică Braşovul se poate compara cu o regiune care a găzduit şi o ediţie a Jocurilor Olimpice.

„În primul rând doresc să felicit COSR și Guvernul României pentru susținerea candidaturii. Consider că țările sunt apropiate ca infrastructură și astfel este vorba despre influența pe care o avem pe plan global. Aici cred că am pierdut. Este nevoie să punem bazele conceptului de diplomație sportivă prin care să susținem orice candidatură a României pentru organizarea unui eveniment și a românilor pentru orice funcție într-o structură de conducere internațională. Din punctul meu de vedere acesta trebuie să fie un efort comun al Ministerului de Externe, Ministerul Tineretului și Sportului, Federaților, Universităților, COSR și societate civilă”, a spus Socaciu pentru prosport.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button