Sport

UPDATE. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol! Adrian Veștea: „Sunt sigur că ministrul Tineretului și Sportului, brașoveanul Marius Dunca, va găsi soluția pentru ca aceste etape să se desfășoare”

 

După cum am anunțat ieri, etapele din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov sunt în pericol, întrucât bugetul de stat nu a fost aprobat, iar Federația Română de Schi Biatlon nu a primit fondurile de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Adrian Veștea, fostul primar al Râșnovului, actualul președinte al Consiliului Județean Brașov, este convins că situația se va rezolva și că se vor găsi soluțiile pentru ca aceste competiții importante să poată fi organizate.

„Consider că în ultimii ani, comunitățile locale din județul Brașov au făcut pași importanți în tot ceea ce înseamnă organizarea de competiții la nivel mondial. Am început prin a ne pune la punct cu tot ceea ce înseamnă infrastructură, după care am mers mai departe și am depus candidaturi pentru primirea de întreceri de mare anvergură. Am primit FOTE, am organizat Campionate Mondiale de juniori de biatlon și de schi nordic. Apoi, ceea ce s-a întâmplat la Râșnov a fost extrem de apreciat de Federația Internațională de Schi, care ne-a atribuit anual două etape din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile. În trecut s-au făcut eforturi mari, pentru că nu era zăpadă. Cred că acum, având șansa de a avea un brașovean ministru al Tineretului și Sportului, nu vom mai întâmpina dificultăți. Am convingerea că el are informații și știe că Râșnovul organizează anual aceste etape de Cupa Mondială și știe că au apărut și rezultate, că la sărituri cu schiurile am avut un reprezentant și la Jocurile Olimpice de la Sochi. În condițiile în care Primăria Râșnov se implică și asigură o treime din buget, pentru partea de premiere, ar fi păcat să nu se poată organiza cele două competiții în acest an. S-ar întrerupe ceea ce deja a devenit o tradiție. Sunt sigur că ministrul Tineretului și Sportului, brașoveanul Marius Dunca, va găsi soluția pentru ca aceste etape să se desfășoare”, ne-a declarat Adrian Veștea. 

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol să nu se organizeze!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button