Sport

UPDATE. Ana Bogdan: „Mulțumesc români, mulțumesc prieteni”!!! MISIUNE INFERNALĂ în turul următor la Australian Open!!!

 
După succesul obținut în fața Iuliei Putintseva – vezi aici: AUSTRALIAN OPEN. Ana Bogdan, ÎN LACRIMI DE FERICIRE!!! Cel mai bun rezultat al carierei!!!, Ana Bogdan a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: „Am avut o tribună de nebuni frumoși care m-au susținut non stop! Acesta e unul din momentele acelea când ești mândru că ești român, când a fi român unește și bucură! Mulțumesc români, mulțumesc prieteni!!!”.
 
În turul următor la Australian Open, jucătoarea de tenis originară din Sinaia va avea o rivală extrem de puternică, Madison Keys, finalista de la US Open, care în runda anterioară a învins-o fără drept de apel pe Ekaterina Alexandrova, 6-0, 6-1.
 
Totodată, pe contul său de socializare, Ana Bogdan a descris rețeta succesului avut până acum la Grand Slam-ul care se dispută la Melbourne: „Concentrare, determinare, bucurie, descătușare!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button