Sport

Update. Al doilea Popovici, două medalii de aur

  • vladstancu.jpg

Actualizare.

Vlad Stancu a cucerit medalia de aur în proba de 1.500 m liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru juniori de la Otopeni.
Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 15:05.47.
Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski, românul atacând decisiv cu patru tururi înainte de final, când a preluat conducerea cursei și nu a mai cedat-o până la final.

Krzysztof Chmielewski a câștigat argintul (15:13.46), iar bronzul a fost obținut de turcul Emir Batur Albayrak (15:15.24).

……………………………………………………..

Înotătorul român Vlad Stancu a câștigat joi medalia de aur în cursa de 1.500 de metri liber la Europenele de natație care au loc în România, la Otopeni.

După medaliile de aur cucerite de David Popovici, la 200 de metri liber, dar și de ștafeta României de 4*100 metri liber, România a luat al treilea titlu european prin Vlad Stancu.

Stancu a făcut o cursă fabuloasă, în care a concurat umăr la umăr cu polonezul Chmielewski până în ultimii 300 de metri, când românul a accelerat formidabil și s-a desprins decisiv.

În clasamentul probei, Stancu a încheiat primul cu 15 minute, 5 secunde şi 47 de sutimi, pe locul secund s-a clasat Krzysztof Chmielewski (Polonia) cu 15:13.46, iar pe locul 3 a venit turcul Emir Batur Albayrak (15:15.24).

A fost a doua medalie a zilei de joi pentru delegaţia României, după argintul câştigat de Bianca Costea, în finala de la 50 m liber feminin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare