Sport

UPDATE ACS SR BRAȘOV. Alte plecări!!! Declarația lui Poverlovici!!!…

 

Fundașul central Andrei Poverlovici ne-a confirmat că a încheiat conturile cu ACS SR Municipal Brașov, mâine urmând a negocia cu Olimpic Cetate Râșnov.

„Sunt primul jucător care și-a reziliat contractul cu ACS SR Municipal. Vor urma multe alte despărțiri. Mulți dintre fotbaliștii cu experiență vor părăsi echipa. Oricum, dacă nu ne manifestam noi această dorință, o făcea conducerea, pentru că are de gând să micșoreze salariile. Era imposibil să rămân în această situație. În ultimele 2 luni, date fiind condițiile, a fost extrem de greu să ne mai gândim la fotbal. Oricum, sper ca această formație să nu se destrame, să-și continue activitatea cu jucători tineri în Liga 3, iar în proximul sezon, dacă se vor pune baze financiare solide și stabile, să se bată la promovare”, a declarat Poverlovici.

Din informațiile noastre, Cocan se află în tratative cu gruparea din Tg. Secuiesc, Vlad Boția are o ofertă din Liga 2, de la Mioveni, Avram diiscută cu echipa din Buzău, iar Leonte și Țuțu l-ar putea însoți pe „Pove” la Râșnov.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Prima plecare de la ACS SR!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare