Sport

UNIREA TĂRLUNGENI. Reunire cu Forika în frunte!!!

 

Sub comanda antrenorului Laszlo Balint, echipa de fotbal Unirea Tărlungeni s-a reunit astăzi la propriul stadion. Au fost prezenți 11 fotbaliști: Forika, Șerban, L. Nicolae, S. Marin, Vlăsceanu, Boția, Potecu, Mutu, Vl. Munteanu, Leonte, Mândru, majoritatea activând în trecutul mai îndepărtat sau mai apropiat la FC Brașov.

În zilele următoare vor mai veni jucători, printre cei doriți fiind Alupoaie și Manole, care în ultima parte a sezonului trecut au lăsat o bună impresie la formația „stegară”.

De luni, Unirea Tărlungeni va intra în cantonament, timp de 8 zile, „loco”. S-au perfectat și două meciuri amicale, cu echipa din Săcele, pe 13 iulie, și cu cea din Sf. Gheorghe, în 19 iulie.

Foarte probabil, Unirea Tărlungeni va activa și în sezonul viitor în Liga 2, răspunsul oficial urmând a-l primi, de la FRF, în jurul datei de 15 iulie.

Foto: Lucian Pop


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button