Sport

Ungaria, INVESTITOR şi la CFR Cluj?!… UPDATE. Întăriri de la Sepsi!!!

 

UPDATE. CFR Cluj se află într-o strânsă relaţie de colaborare cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astfel, la formaţia din „Gruia” sunt şanse însemnate să ajungă, în mercato-ul iernii, trei fotbalişti importanţi ai covăsnenilor: play-maker-ul Ibrahima Tandia, precum şi internaţionalii de tineret Adrian Rus şi Florin Ştefan.

…………………………………………………………………………………………………………

După ce Guvernul Ungariei a anunţat că a dat 6.4 milioane de euro la cluburile Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Csikszereda, jurnaliştii de la Fanatik.ro susţin că un potent om de afaceri maghiar, Istvan Garancsi – patronul grupării MOL Vidi şi un apropiat al premierului Viktor Orban – ar putea prelua 49% din acţiunile campioanei en-titre a României la fotbal, CFR Cluj.

Sursa citată a relatat că Neluţu Varga a luat legătura cu Garancsi, propunându-i o colaborare. De asemenea, există posibilitatea ca Istvan Garancsi să aibă în vizor şi alte investiţii importante în Cluj.

CITIŢI ŞI: Fotbalul din Ţinutul Secuiesc, LA MÂNA Ungariei!!! Câţi bani A INVESTIT ţara vecină în echipele Sepsi Sf. Gheorghe şi Csikszereda?!…

CE REACŢII! Guvernanţii români, ARĂTAŢI cu degetul!!!; Robert Ilyes: „Ne facem de râs”; Cornel Dinu: „Ăştia sunt administratori de colonie”!!!

Gigi Becali, ÎN LUPTĂ cu ungurii!!! „Cum să te bată Orban la tine acasă?”!!!

Speranţa moare ultima…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button