Sport

Unde ar putea antrena Marius Lăcătuş?!

 

Antrenorul braşovean Marius Lăcătuş a recunoscut că a discutat cu George Boroi, comandantul CSA Steaua, vizavi de planul pe termen lung al celor de la acest club.

„Am avut o întâlnire cu George Boroi şi am discutat despre o eventuală colaborare în viitorul foarte apropiat în ceea ce priveşte îmbunătăţirea din punct de vedere calitativ a centrului de copii şi juniori, să atragem cât mai mulţi copii la grupele existente deja. Şi bineînţeles dacă se va putea financiar şi vom avea susţinere de la minister, formarea unei echipe care să joace în ligile inferioare cu perspectiva de a ajunge cât mai repede într-o ligă superioara şi chiar Liga I”, a afirmat „Fiara”, care a menţionat: „Dacă am avut o discuţie cu George Boroi nu înseamnă că aş avea ceva cu echipa lui Gigi Becali. Ce se întâmplă legal, juridic, cu procesele, e altceva, mă depăşesc lucrurile astea. Eu am discutat despre ceea ce înseamnă planul sportiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare