Sport

Unde a ajuns brașoveanul Vlad Mihalcea

Unde a ajuns brașoveanul Vlad Mihalcea.

Mijlocașului ofensiv i se prevedea un viitor fantastic atunci când antrenorul Mirel Rădoi l-a luat de la FC Brașov la Steaua (FCSB) pe când avea doar 16 ani – vezi foto de mai sus. Din păcate, fotbalistul brașovean n-a confirmat la formația patronată de Gigi Becali, ajungând tot mai jos.

Unde a ajuns brașoveanul Vlad Mihalcea

Acum în vârstă de 24 de ani, el a semnat cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, o formație de Liga 3, antrenată de Adrian Falub.

Unde a ajuns brașoveanul Vlad Mihalcea | MyTex.ro
Unde a ajuns brașoveanul Vlad Mihalcea 10

„Am ales CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, pentru că este un mediu foarte bun atât pentru dezvoltarea mea ca fotbalist cât și ca om. Sunt convins că, ardelean fiind, îmi va fi ușor să mă integrez și mă voi acomoda foarte repede. Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, iar la finalul sezonului să ne bucurăm cu toții de promovarea echipei în Liga 2. Aștept să începem pregătirea”, a declarat Vlad Mihalcea la prezentarea oficială.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare