Sport

Un săritor cu schiurile brașovean REPREZINTĂ Ungaria!!!

 

Pe modelul Edit Miklos la schi alpin, săritorul cu schiurile brașovean Eduard Török (foto) reprezintă din acest sezon Ungaria în competițiile internaționale.

Antrenat de slovenul Vasja Bajc, săceleanul a participat în week-end la cele două etape de Cupă Continentală pe material sintetic de la Wisla (Polonia), care au fost câștigate de Klemens Muranka, reprezentantul gazdelor.

Sâmbătă, Eduard Török a sărit 116.5 metri pe o trambulină având K 120 m, acumulând 89 de puncte, cu care s-a clasat pe locul 48. A doua zi, el a avut un rezultat de doar 83.5 metri – 44.2 puncte, ocupând locul 56.

Și lotul de sărituri cu schiurile al României a participat la aceste etape de la Wisla, Andrei Feldorean ocupând locurile 54 și 59, Radu Păcurar fiind al 56-lea, respectiv al 55-lea, în timp ce Mihnea Spulber s-a situat pe pozițiile 60 și 54.

La rându-i, Andrei Cacina a fost prezent în calificările Grand Prix-ului de la Courchevel (Franța), care a fost adjudecat, ieri, de slovenul Timi Zajc.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare