Sport

Un rugbyist francez a murit la 21 de ani

 

Rugbyul francez este în doliu după decesul, vineri seara, a unui jucător de doar 21 de ani, de la echipa de ligă secundă Aurillac, în urma unui placaj încasat în timpul unui meci amical, scrie EFE. Louis Fajfrowski, 21 de ani, a murit chiar la vestiare, după ce a fost înlocuit în minutul 60 al confruntării cu echipa Rodez.
„În urma autopsiei pe care o vom efectua vom afla cauza exactă a decesului şi dacă acesta a survenit placajului încasat în timpul meciului”, a declarat procurorul care a preluat cazul. Preşedintele Federaţiei franceze de rugby şi mai multe cluburi din prima ligă valorică au transmis condoleanţe în urma tragediei. La Aurillac a evoluat o perioadă şi fostul internaţional român Romeo Gontineac, cel care a devenit ulterior antrenor al „Stejarilor”, calificând prima reprezentativă la CM de rugby din 2011 din Noua Zeelandă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare