Sport

Un român, CE PROVOCARE în Arabia Saudită!…

 
Așa cum a postat pe contul său de Facebook, sătmăreanul Emanuel Gyenes (foto) a ajuns la Jeddah, în Arabia Saudită, pentru a participa la ediția 2020 a celebrului Raliu Dakar, la clasa moto, care va avea loc în perioada 5-17 ianuarie.
 
După Africa și America de Sud, rally-raid-ul a sosit în premieră în Arabia Saudită, țară care va organiza competiția pentru 5 ani. Startul se va da la Jeddah, un oraș situat la țărmul Mării Roșii, punctul terminus fiind programat la Riyadh, capitala regatului saudit. La start sunt așteptați circa 350 de concurenți (la ediția trecută au participat 334), care se vor întrece în 12 etape, însumând 7.800 de kilometri, din care aproape 5.000 sunt probe speciale.
 
Unul dintre favoriții la victoria finală la clasa auto se află la primul Raliu Dakar din carieră. Este vorba de celebrul pilot spaniol Fernando Alonso, care va conduce o Toyota (Hilux), copilot fiindu-i conaționalul Marc Coma. Se anunță o luptă crâncenă pentru dublul campion mondial de Formula 1, ținând cont că îi are ca adversari pe Stephane Peterhansel (buggy Mini), Nasser al-Attiyah (Toyota), Carlos Sainz (buggy Mini), Giniel de Villiers (Toyota) ori Nani Roma (Borgward).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare