Sport

Un pugilist de doar 28 de ani a murit după un KO tehnic

 

Un pugilist rus în vârstă de doar 28 de ani a murit marți, la câteva zile după ce a pierdut un meci prin KO Tehnic. Maxim Dadashev a primit mai multe lovituri puternice în meciul cu Subriel Matias şi a murit, în spital, la patru zile de la luptă. Lupta dintre Matias şi Dadashev a fost foarte dură şi a fost oprită de antrenorul rusului, Buddy McGirt, după ce, în runda 11, a decis că luptătorul său a încasat prea multe lovituri. Imediat după anunţarea învingătorului, Dadashev a părăsit ringul, însă nu a mai putut să se ţină pe picioare până la vestiare şi a început să vomite. Ajutat de staff-ul său, rusul s-a aşezat pe o targă şi a fost transportat la spital. Sportivul a fost supus unei operaţii pentru sângerări cerebrale. Duminică, medicii săi spuneau că sportivul a suferit daune cerebrale severe şi i-a fost indusă coma.

„Sper că Maxim este bine. Este un mare luptător şi un adevărat războinic”, a declarat adversarul lui Dadashev, Subriel Matias după înfruntarea dintre cei doi. Dadashev avea un record de 13 victorii şi nicio înfrângere, înainte de ultima luptă. Starea sportivului rus s-a deteriorat rapid, după cum au anunţat medicii, iar Dadashev a pierdut lupta cu viaţa, potrivit telekomsport.ro.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare