Sport

UN NOU ATAC LA CORONA BRAȘOV. Cu ricoșeu înspre Primărie! Ce se solicită?!…

 

Pe contul de Facebook Consiliul Județean Brașov, la rubrica Recomandări şi recenzii, „sute de brașoveni” solicită construirea încă unui Bazin Olimpic, „dacă tot ne împiedicați să practicăm înotul”.

În sesizare se specifică, printre altele: „Cei de la Corona se pot antrena în continuare în intervalul orar susținut de dvs, iar noi, ceilalți brașoveni care nu contăm, ne vom antrena în cel nou, proiect pe care vi-l propunem. Cred ca ar fi cel mai corect, oricum dacă aveți intenția de a studia nemulțumirile a sute de brașoveni, vă invităm să vizitați bazinul între orele 14.00 și 17.00, să vedeți câți copilași se înghesuie pe câteva culoare, pentru a-i lasă pe privilegiații dvs. să se antreneze… deși… rezultatele vorbesc. Pentru cultura dvs. generală, va propun să studiați și rezultatele naționale și internaționale ale altor cluburi brașovene care se sacrifică din cauza unor directive incorecte… Câți dintre brașoveni se pot încadra în mizeria de program impus de Corona, 8:00-10:00 și 14:00-17:00, când majoritatea lucrează până la această oră?”.

Concluzia este una elocventă: „Când politica se amestecă cu sportul, praful se alege… Mulțumim”.

Mai mulți conducători de cluburi din orașul de sub Tâmpa s-au plâns în ultima vreme că Municipalitatea finanțează cu preponderență Corona în plan sportiv, în vreme ce alți performeri brașoveni, mulți copii, cu rezultate bune, sunt neglijați.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare