Sport

UN MILION DE EURO. A vrut să vândă o poză cu Schumacher pe patul de spital!!!

 

Potrivit presei germane, o persoană – sub protecţia anonimatului – a încercat să vândă o fotografie cu Michael Schumacher pe patul de spital cu un milion de euro.

Informaţia a fost confirmată de Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a familiei fostului mare pilot de Formula 1. S-a depus şi o plângere penală, iar Parchetul din Offenburg, în Baden-Württemberg, a deschis o anchetă.

„O persoană necunoscută a propus redacţiilor fotografii cu Michael Schumacher violând intimitatea sa”, a menţionat Sabine Kehm.

Aşa cum a informat RTL, nici o instituţie mass-media n-a acceptat să cumpere poza, atât din raţiuni judiciare, cât şi din respect pentru campionul german, o legendă în ţara sa.

Pe 29 decembrie se împlinesc trei ani de când „Schumi” a fost victima gravului accident de schi produs la Meribel, în Alpii francezi. Starea sa de sănătate este învăluită în mister, existând foarte puţine informaţii cu privire la acest subiect, ceea ce alimentează speculaţiile.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare