Sport

Un fotbalist în vârstă de 24 de ani, găsit mort într-un tufiș

 

Un fotbalist de la una dintre cele mai importante echipe din Brazilia a fost descoperit mort, „aproape decapitat și cu organele genitale distruse”. Daniel Correa Freitas, legitimat la gigantul brazilian Sao Paolo, a fost găsit mort într-un tufiș din localitatea San Jose dos Pinhais, din sudul statului Parana din Brazilia, informează Daily Mail. Reprezentanții poliției braziliene au anunțat că Freitas a fost torturat înainte să fie ucis.
„A avut două tăieturi adânci pe gât și capul lui era aproape decapitat, în timp ce organele genitale erau tăiate”, au spus reprezentanții Poliției. Potrivit acestora, Freitas a fost ucis pe stradă, iar cadavrul său a fost târât pentru aproximativ 30 de metri. Nu se știe însă de ce s-a ajuns la această crimă și cine sunt făptașii. Freitas și-a început cariera la Botafogo și s-a transferat la Sao Paolo în urmă cu trei ani. El a fost împrumutat ulterior la Coritiba, Ponte Preta și Sao Bento.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare