Sport

Un fotbalist de la Real Madrid și-a anunțat plecarea

 

Un fotbalist de la Real Madrid a anunțat că vrea să plece de la campioana Europei chiar în timpul Cupei Mondiale ce se desfășoară în aceasta perioadă în Rusia. Croatul Mateo Kovacic a mărturisit că este frustrat pentru că primește puține șanse de a evolua la Real, motiv pentru care se gîndește serios să plece de la Madrid.
Mi-ar plăcea să joc mai mult la Madrid pentru că iubesc fotbalul și vreau să fiu pe teren tot timpul. Și știu că la Madrid este dificil să fiu titular mai ales că am ajuns aici foarte tânăr. Am înțeles situația, de aceea cred că cel mai bine ar fi pentru mine să plec la alt club unde voi avea posibilitatea să joc regulat ca titular. Este o șansă pe care cred că o pot avea și vreau să profit de ea“, a spus Kovacic pentru Marca.
În vârstă de 24 de ani, Kovacic a ajuns la Real în vara anului 2015, spaniolii plătind 29 de milioane de euro pentru a-l lua de la Inter. Chiar dacă are trei sezoane la Madrid, Kovacic nu a reușit să se impună în primul „11″ și a fost mai mereu o soluție de avarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare