Sport

Un fost fotbalist al lui Deportivo La Coruna a făcut stop cardiac pe teren

 

Un fost jucător important de la Deportivo La Coruna a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament pe care îl făcea la noua sa echipă. La 32 de ani, tunisianul Lassad Nouioui, fost atacant la Depor între 2008 – 2012, se află sub îngrijire medicală într-un spital din Toledo, la terapie intensivă. Tunisianul joacă la Toledo în liga a 3-a spaniolă, iar acesta s-a prăbușit pe teren în timpul unui antrenament desfășurat, sâmbătă, pe stadionul local Salto del Caballo. Toledo ar fi trebuit să joace chiar sâmbătă un meci de Liga 3 cu Real Madrid II, dar întâlnirea a fost amânată pentru duminică la 12.
Jucătorul a căzut inconștient pe gazon după ce a suferit fibrilație ventriculară. Au fost făcute imediat manevrele de resuscitare și a fost transportat imediat cu ambulanța la spital. A fost foarte importantă intervenția rapidă a medicilor. El va rămâne sub observație pentru următoarele 48 de ore și va continua să fie testat“, a fost comunicatul de presă emis de cei de la Toledo. Lassad Nouioui a marcat 24 de goluri în perioada de 4 sezoane petrecută la Depor, transferându-se apoi la Celtic Glasgow.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare