Sport

Un EX-„STEGAR”, elogiat de Cornel Dinu!!!

 

Cornel Dinu (foto) și Basarab Panduru fac o echipă excelentă de analiști sportivi la Telekom TV.

Aseară, după victoria înregistrată de FC Dinamo în fața formației Juventus București (vezi aici: Liga I. Dinamo urcă pe loc de play-off), Marin Barbu, antrenorul echipei oaspete, a apărut pentru declarații în fața jurnaliștilor.

Imediat, Cornel Dinu și-a amintit, din studio, că „Magiun” era antrenorul Forestei Suceava când aceasta a câștigat, pe 11 noiembrie 2000, în „Groapă”, împotriva „câinilor” pregătiți de „Mister” cu 5-4, după ce în minutul 47 gazdele conduceau cu 4-0, relatând cu privire la Barbu, care în decursul carierei a fost și jucător, și antrenor la FC Brașov: „Lăsând la o parte acel meci care face parte din frumusețea fotbalului și care se întâmplă o dată la 50 de ani, vreau să spun că Marin Barbu face parte din categoria antrenorilor care ridică valoarea unei echipe cu jucători de o calitate îndoielnică. O categorie aparte, din ce în ce mai rară în ziua de astăzi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare