Sport

Un comentator de la TVR RISCĂ să fie dat afară!!! A avut curajul să spună ÎN DIRECT…

O junioară din România, medalie de bronz la sărituri la Europenele de gimnastică

 

Alina Alexoi a transmis (și) astăzi în direct Campionatele Europene de gimnastică de la Glasgow, acolo unde tânăra Denisa Golgotă a cucerit medalia de bronz la sărituri.

Trimisa TVR în Scoția a răbufnit la un moment dat: „Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit. E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu”.

Se prea poate ca pentru vorbele sale, Alina Alexoi să fie dată afară de la televiziunea de stat, controlată de guvernul PSD – ALDE.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare