Sport

Un comentator BRAȘOVEAN de la TVR i-a „DESFIINȚAT” pe Burleanu & Co.!!!

 

La Televiziunea Română, în ultima perioadă – cel puțin, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost ridicat în slăvi pentru modul „profesionist” cum manageriază fotbalul românesc, probabil și în contul unor datorii ale postului public avute către Casa Fotbalului.

La finalul meciului România – Danemarca, 0-0, de aseară, de pe „Cluj Arena”, comentatorul brașovean Marian Olaianos n-a mai rezistat și s-a descătușat, declarând în direct la TVR: „Acesta a fost meciul, trebuie să încercăm să fim doar lucizi și sinceri cu noi înșine. Iar această luciditate ne obligă să spunem lucrurilor pe nume. Am ajuns aici, să ratăm calificarea nu la jumătatea drumului, ci la începutul începutului, când ni s-a livrat o păcăleală în locul valorii și amatorismul în locul perfomanței. Să fim bine înțeleși: nu băieții de pe gazon sunt de vină sau în prea mică măsură este vina lor. De vină sunt cei care au luat în grijă fotbalul românesc fără să-l iubească, fără să-l cunoască, fără să-i respecte istoria și pe cei care au făurit-o. De ajuns cu asta! Lăsați fotbalul pe mâna celor care l-au respectat și îl cunosc! Unii ar trebui să meargă acasă, să închidă ușa și să închidă și această pagină urâtă de istorie a fotbalului nostru. Cred că trebuie să-i lăsăm pe Hagi și pe cei din generația adevărată să salveze ce e de salvat”.

De văzut dacă această dorință de schimbare din partea multor specialiști și microbiști se va putea și realiza sau „sistemul” își va impune, din nou, punctul de vedere…

CITEȘTE ȘI: NEPUTINŢĂ ROMÂNEASCĂ. 0-0 cu Danemarca!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare