Sport

Un BRAȘOVEAN îl propune pe Gheorghe Tadici pentru prima reprezenatativă

 

Postul lui Tomas Ryde pe banca tehnică a primei reprezentative de handbal feminin nu pare amenințat, deși Naționala a arătat foarte rău la Mondialul din Japonia.

Federația pare decisă să meargă în continuare pe mâna suedezului, însă brașoveanul Remus Drăgănescu, membru în Consiliul de Administrație al FRH, a declarat pentru prosport.ro că doar doi oameni ar putea redresa situația la echipa națională, Radu Voina și Gheorghe Tadici.

„Analiza greșelilor este foarte ușor de realizat, nici nu mai trebuie pierdut timpul. Trebuie gândit foarte bine ce se poate face în acest caz. Avem nevoie de decizii ferme și făcut un plan de bătaie pentru abordarea turneului de calificare. Timpul este foarte scurt. Când s-a terminat Revelionul, toată lumea handbalului trebuie să se ancoreze la această treabă. Până atunci, să avem proiectul și programul stabilit, astfel încât fiecare să știe ce are de făcut până în 19 martie. Avem nevoie de o strategie pe termen scurt, iar un lucru care nu trebuie pierdut din vedere, deciziile să fie luate de oamenii din fenomen, să nu mai aparțină unui singur om. Consider că trebuie numit un coordonator tehnic, care să gestioneze această calificare la Jocurile Olimpice. Aici nu văd în momentul de față decât doi oameni, pe Radu Voina sau Gheorghe Tadici. Doar pe ei îi văd capabili să ducă această misiune cu bine până la capăt. Directorul tehnic să aibă sub conducerea lui doi antrenori de echipă, un principal și un secund. De asemenea, un antrenor cu portarii, iar aici îl văd doar pe Albici de la Craiova. Așa eu văd lucrurile”, a declarat Drăgănescu pentru prosport.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button