Sport

Un brașovean, DIN NOU în „Il Giro”!

  • grosu_18.jpg
 
Este vorba de ciclistul Eduard Grosu (foto), născut în Zărnești, care a mai fost prezent de două ori în Turul Italiei, în 2015 și 2016.
 
În 2015, rutierul brașovean acum în vârstă de 29 de ani a avut o comportare excelentă, terminând în top 20 patru etape. El a bifat și un loc 5 în „Il Giro”, cea mai valoroasă performanță obținută de un român într-un mare tur. În sezonul următor, Grosu a reușit o clasare de rundă între primii 10.
 
Dacă atunci concura pentru Nippo-Vini Fantini, Edi Grosu reprezintă acum Drone Hopper–Androni Giocattoli, o altă formație Pro-Continentală din Italia.
 
Ediția din acest an a Turului Italiei se va desfășura între 6 și 29 mai, Eurosport transmițând competiția în direct.
 
Altfel, pe contul său de Facebook, Eduard Grosu a relatat că a fost infectat cu Covid în cursul lunii trecute: „Am avut simptome destul de neplăcute… Am pierdut 10 zile de pregătire, dar cu ajutorul medicilor, staff-ului echipei și a directorilor sportivi, recuperarea a fost mai ușoară. Sper ca în scurt timp să fiu refăcut 100%”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare