Sport

Un BRAȘOVEAN cere CURĂȚENIE GENERALĂ în fotbalul românesc!!!

 

Fostul apreciat tușier Marius Beudean a fost în tabăra lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, luptând împotriva sistemului coordonat de Mircea Sandu, însă acum a fost suspendat, pentru că a avut curajul să-și exprime punctul de vedere față de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Invitat la Sport Total FM, instructorul UEFA din Brașov a declarat că situația arbitrajului a devenit una critică: „Nu există meci în care să nu vedem greșeli importante, care, într-un final, duc la vicierea rezultatului… Din păcate, există oameni care au închis ochii de foarte multe ori în situații în care se impunea intervenția lor radicală”.

Marius Beudean a atins și segmentul observatorilor, susținând: „Sunt oameni care încearcă să obțină mici avantaje neloiale, care încearcă să sugereze că ar putea obține niște mici favoruri de la arbitri, chestiuni ce ar trebui stârpite din rădăcină la cel mai mic semnal… Sunt fel și fel de oameni, șefi de alimentare ș.a., care trăiesc din aceste baremuri de observare. Totul este subiectiv… Trebuie făcută o curățenie generală, clar!”.

La postul de radio amintit, omul de fotbal brașovean a relatat că are un regret, faptul că nu i s-a oferit șansa de a activa ca și conducător de club. Pe seama acestui subiect, el a declarat: „Menirea unui conducător de club nu este aceea de a face numai transferuri, bune sau mai puțin bune. Din păcate, nu există în România nici o școală de pregătire a managementului sportiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare