Sport

Un BRAȘOVEAN, atac dur la președintele FRF!!!

 

Fostul arbitru brașovean Marius Beudeanu l-a sprijinit pe Răzvan Burleanu pentru a câștiga șefia Federației Române de Fotbal, însă de o vreme – după ce șefii de la „Casa Fotbalului” l-au suspendat – a devenit unul dintre cei mai aprigi critici ai săi.

„Am ajuns să mă simt umilit de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc”, a declarat Beudeanu la Sport Total FM, marcat de eșecul „tricolorilor” în fața Albaniei la Euro 2016 și de întoarcerea umilitoare a acestora acasă.

El a relatat că FRF este o organizație scăpată de sub control, din cauza lipsei unui manager adevărat: „Este un haos de nedescris acolo”. Marius Beudeanu l-a făcut pe Burleanu mincinos, aducându-i aminte că în campania electorală a promis că nu va lua nici un ban ca primă de calificare.

„Dacă ai demnitate și caracter, respecți ceea ce ai propus, măcar 2 ani… Pe lângă asta, au trecut 2 ani și 6 luni în care Răzvan Burleanu se califică în continuare la locul de muncă și, din păcate, lucrarea sa de dizertație a fost picată (0-1 cu Albania, n.a.), a rămas corigent la toate materiile – la mesaj transmis, la comunicare personală, la eficiență managerială. A demonstrat că nu este capabil. El nu a făcut altceva decât sa perpetueze începutul sfârșitului”, a mai afirmat Beudeanu pentru sursa citată, care a făcut și o paralelă între Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, și Burleanu & „gașca lui”: „Lui Mircea Sandu i se pot reproșa multe, dar nu și faptul că a ținut la distanță politicul și «acoperiții». Din păcate, domnul Burleanu a deschis cutia pandorei și greu vei mai putea face curat după el”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare