Sport

Un brașovean A SALVAT-O pe Cristina Neagu!!!

 

Cea mai valoroasă jucătoare de handbal din lume a trecut cu bine peste o perioadă extrem de dificilă, în 2010, pe când evolua, la Oltchim Rm. Vâlcea fiind, cu dureri îngrozitoare la umăr.

„În 2011, antrenoarea Anja Andersen a venit la Oltchim şi ştia foarte bine de problemele de la umăr. Aveam dureri foarte mari şi a venit aşa, ca o eliberare, să văd că un antrenor se gândeşte şi la starea mea de sănătate. Au fost foarte multe discuţii tensionate cu cei de la club. Şi, practic, m-am trezit la finalul sezonului că nu jucasem pentru echipă şi nici nu ştiam ce am la umăr, nici ce trebuie să fac pe mai departe”, a destăinuit Cristina Neagu, acum în vârstă de 29 de ani, într-un interviu realizat pentru Telekom Sport.

Sportiva, care a jucat înainte și pentru Rulmentul Brașov – adusă fiind de la București de Mariana Târcă, a precizat pentru sursa citată că Ion Țiriac a salvat-o. Omul de afaceri născut în orașul de la poalele Tâmpei i-a telefonat, Cristina Neagu destăinuind discuția avută: „«Uite, e un doctor în America, la New York, a operat-o pe Sharapova şi ea deja începe să joace cu mingea de tenis. N-ai vrea să încerci acolo?» . Şi atunci am zis, «Da, vreau să merg acolo, să văd ce am la umăr». Am primit un diagnostic destul de greu de digerat, pentru că era de fapt o afecţiune de care nu mai auzisem, la nivelul umărului. Doctorul mi-a spus din start că e vorba de minimum un an de recuperare, eu stătusem deja de 4 luni”.

Apoi, handbalista care acum este legitimată la CSM București a declarat: „Durerile nu au dispărut niciodată complet, dar în aceşti ani am învăţat să am mai multă grijă de corpul meu. Şi atunci când simt că durerile sunt mai mari, vorbesc cu antrenorii, mai iau o zi de pauză. Din păcate, asta e situaţia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button