Sport

Un baschetbalist cunoscut a fost arestat, după ce a sechestrat o femeie

 

Jabari Bird, jucător de baschet la Boston Celtics, a fost arestat după ce a agresat şi sechestrat o femeie. Informaţia a fost confirmată inclusiv de echipa lui Bird, după dezvăluirile făcute de presa din Statele Unite ale Americii.
„Celtics deplânge actele de violenţă conjugală sub toate formele şi este profund deranjat de acuzaţiile care îl vizează pe Jabari Bird. Conform reglementărilor privind violenţele conjugale, acest dosar este de acum înainte în mâinile NBA şi nu ale echipei. Celtics va ajuta NBA şi autorităţile în ancheta lor, fără a face alte comentarii”, e mesajul clubului. Femeia care a trăit clipe de coşmar ar fi, de fapt, iubita lui Bird, dar, oricum, faptele sportivului sunt de o gravitate ieşită din comun. Pusă în faţa unei situaţii limită, tânăra nu a putut scăpa decât după ce Bird a adormit, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost drumul până la un comisariat de poliţie, unde a depus o plângere pe numele baschetabalistului american.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Baschetbalist român arestat pentru viol. Violul de gradul al doilea este considerat un viol forțat, conform legislației SUA. Românul riscă până la 50 de ani în închisoare și o amendă de 50.000 de dolari.Mihai Cârcoană s-a născut la Luduș… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare