Sport

Un atacant BRAȘOVEAN ar putea ajunge în Premier League. E dorit la Liverpool

 

Football Insider a anunțat că Everton vrea să transfere doi fotbaliști de la Bolton Wanderers, ultima clasată în League One, al treilea eșalon al Angliei.

Astfel, echipa din Liverpool îi vrea pe atacanții Ronan Darcy și Dennis Politic, ultimul fiind un jucător brașovean în vârstă de 19 ani. Format de FC Brașov, Politic a plecat împreună cu familia în Anglia în 2012.

A ajuns la Bolton Wanderers, unde a jucat la echipele de juniori, după care a făcut pasul către formația U23. În sezonul trecut, Politic a fost împrumutat de Bolton la Salford, în National League, al 5-lea eșalon al fotbalului englez. S-a întors la Bolton, unde a făcut pasul către echipa mare în acest sezon. A jucat în 11 partide de la startul sezonului. În campionat nu a reușit să marcheze, însă a înscris în meciul cu Bradford City din Football League Trophy, comptiție pentru cele 48 de cluburi din League One și League Two, și în cel cu Rochdale din Cupa Ligii Angliei.

Conform Football Insider, care citează surse din cadrul clubului din Liverpool, Everton îi monitorizează atent pe Politic și pe Darcy.

Aceeași sursă a notat că românul este pe radarul altor două grupări din Premier League, Aston Villa și Wolverhampton.

FOTO: Football Insider


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare