Sport

Un antrenor a fost demis, deși era neînvins în acest sezon

 

Un antrenor al unei formații de play-off a fost demis, chiar dacă în acest debut de sezon era neînvins. Este vorba de Marius Măldărașanu de la Astra, gruparea giurgiuveană anunțând despărțirea de fostul mijlocaș rapidist duminică pe site-ul oficial printr-un comunicat de presă:
„Antrenorul Gheorghe Mulțescu va ocupa funcția de antrenor principal al echipei noastre, conducerea echipei validând numirea sa astăzi. Clubul Astra îi mulțumește pe această cale pentru munca depusă antrenorului Marius Măldărășanu”, a fost pe scurt anunțul Astrei. În comunicat se mai scrie faptul că Astra i-a oferit postul de antrenor secund lui Măldărășanu, dar acesta a refuzat. Rezultatul care a dus la această schimbare a fost acel 0-0 cu FC Voluntari de sâmbătă, echipa fiind totuși neînvinsă în Liga 1, iar în prima etapă trecând chiar de FCSB cu 1-0. Mulțescu are 66 de ani și a pregătit formația și în play-off-ul trecut, înainte de Astra bifând și CSU Craiova în CV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare