Sport

Un alt NUME pentru postul de antrenor la CFR Cluj!!! Ce se va întâmpla la Sepsi?!… UPDATE. REVINE Dan Petrescu!!!

 

UPDATE. Conform Digi Sport, antrenorul Dan Petrescu şi-a reziliat astăzi contractul cu Guizhou Zicheng și va reveni la CFR Cluj. Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, se află în China, el convingându-l pe „Bursuc” să revină la gruparea din „Gruia”.

…………………………………………………………………………………………………………….

Antrenorul Toni Conceiçao a fost demis la CFR Cluj, iar căutările pentru alegerea unui înlocuitor „profi” sunt în toi. După ce s-au vehiculat numele lui Dan Petrescu şi Jose Peseiro – detalii aici: Antrenor SURPRIZĂ la CFR Cluj!!!, mai nou a apărut varianta Eugen Neagoe (foto), de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Potrivit Digi Sport, oficialii grupării din Gruia sunt plăcut impresionaţi de ceea ce a realizat Eugen Neagoe la formaţia covăsneană, care este la un pas de accederea în play-off-ul Ligii 1.

Şi Marius Şumudică, care activează la Al-Shabab Ryadh, este luat în calcul pentru a prelua conducerea tehnică a celor de la CFR Cluj.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare