Sport

ULUITOR. Unde va antrena Maradona?!…

  • diegomaradona.jpg
 

Diego Armando Maradona a lăsat job-ul de preşedinte (mai mult onorific) avut la gruparea Dinamo Brest din Belarus, acceptând o ofertă neaşteptată venită din Mexic, acolo unde a făcut show, ca jucător, la Mondialul din ’86.

Mai precis de la gruparea de ligă secundă mexicană Dorados de Sinaloa, aflată pe locul 13, din 15 combatante.

„Bine ai venit, Diego!”, s-a scris pe contul de Twitter al clubului amintit, preşedintele Jorge Alberto Hank declarând la ESPN că „Maradona a fost foarte uşor de convins, nici nu m-am aşteptat. Vrea cu ardoare să antreneze. Va rămâne în acest sezon, dar şi pentru următorul. Ne-a asigurat că este într-o bună stare de sănătate”.

Prezentarea oficială va avea loc duminică sau luni, în funcţie de cum va ajunge Diego Armando Maradona la Sinaloa.

S-a discutat mult despre suferinţa avută de Maradona în timpul meciului Argentina – Nigeria, de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, mulţi având suspiciunea că ori a băut peste măsură, ori a prizat cocaină. „Butoiaşul atomic” a replicat, atunci, că nu mai consumă droguri

Sosirea lui Diego Maradona (57 de ani) la Sinaloa, un loc forte al cartelurilor drogurilor din Mexic, a stârnit numeroase comentarii pe reţelele de socializare.

„Maradona îi va umple de bani pe narcotraficanţii din Sinaloa, va face ca afacerile lor să prospere”, a postat pe Twitter un utilizator cu pseudonimul Chekin Alav Grana.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare