Sport

ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…

 

Mai toți specialiștii și iubitorii de handbal din România se așteptau ca Sorina Târcă, de la Corona Brașov, să fie inclusă în lotul de 18 pentru Campionatul Mondial din Japonia, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie a.c.

Gazeta Sporturilor, www.gsp.ro, a avansat o ipoteză pentru care Sorina Târcă a fost neconvocată de Tomas Ryde, în ciuda evoluțiilor sale foarte bune: „Se pare că plătește tribut conflictului mocnit pe care mama sa îl are cu președintele FRH, Alexandru Dedu. Cei doi s-au aflat în relații excelente în primul mandat de președinte al lui Dedu, dar relațiile s-au răcit din mai multe cauze. La propunerea Marianei Târcă, Alexandru Dedu a înființat un nou Centru de Excelență la Brașov, mutând și o grupă de la Rm. Vâlcea. Părinții copilelor nu au fost de acord, s-a lăsat cu procese, pe care federația le-a pierdut în mare măsură. Mariana Târcă a plecat de la Centrul de Excelență după numai câteva luni și l-a lăsat pe Dedu «cu bâta în baltă»! În plus, la elegerile pentru președinție, Mariana Târcă a susținut-o pe față pe Narcisa Lecușanu, contracandidata lui Dedu. Acum, Dedu nu uită și nu iartă. Surse din federație pretind că el le-ar fi spus antrenorilor echipei naționale, Tomas Ryde și Costică Buceschi, că „nu vreau să mai aud de numele Târcă la echipa națională!”.

Foto: Sorina & Mariana Târcă

CITEȘTE ȘI: VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare