Sport

ULUITOR. Ce salariu are Julio Baptista la CFR Cluj?!… „AMATORISM TOTAL”!!!

 

Atunci când Julio Baptista, fost atacant la Real Madrid, AS Roma ori Arsenal Londra, a semnat cu CFR Cluj, preşedintele Iuliu Mureşan a spus că el a venit pentru… plăcerea de a juca fotbal. S-a vehiculat că ar avea doar 10.000 de euro pe lună salariu.

Acum, aşa cum a menţionat Gazeta Sporturilor, s-a aflat că Julio Baptista ar câştiga 50.000 de euro pe lună, ceea ce ar însemna că CFR Cluj cheltuie, anual, cu impozite cu tot, un milion de euro numai cu salariul starului care n-a arătat nimic până în prezent.

„E o performanță pentru campionatul nostru… E clar că nu e o sumă care să reprezinte cifrele lui din ultimii ani. Nu poți lua un jucător care merge doar pe la meciuri demonstrative. A fost un jucător de top, O.K., pune-l director sportiv, pentru că oricum vorbește frumos. Dar de aici până să-l bagi în vestiar, e mult. Nu înțeleg. Pentru mine, el e acum jucător de India, o ligă nou înființată unde sunt aduși astfel de fotbalişti pentru a atrage atenția… Mi se pare amatorism total în cazul ăsta, o chestie diletantă… Sunt niște principii pe care e normal să le respecți. La un club serios nu s-ar fi întâmplat asta niciodată”, a comentat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, situaţia financiar-sportivă a lui Julio Baptista.

Acum se aude că şefii de la CFR Cluj vor să-i rezilieze contractul brazilianului în vârstă de 36 de ani…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare