Sport

ULUITOR. Ce ar fi făcut delegatul CORONEI BRAȘOV la alegerile pentru președinția FRH?!…

  • alegerifrh.png

Am relatat despre decizia primarului Allen Coliban de a-l trimite pe Mircea Cucuian ca reprezentant al CSM Corona Brașov la alegerile pentru conducerea FRH, să voteze cu Alexandru Dedu – VEZI: CORONA BRAȘOV. SCHIMBARE! UPDATE. Nou președinte la FRH / Primarul Coliban ar fi decis cu cine va vota clubul municipalității la alegerile pentru președinția FRH…

Acum am aflat, în urma unui mail trimis de o persoană (JJ) care dorește să-și păstreze anonimatul, ce ar fi făcut Mircea Cucuian la evenimentul unde Alexandru Dedu, persoana pe care a „pariat” Primăria Brașov, în speță Allen Coliban, a pierdut președinția FRH în favoarea lui Constantin Din:

„Cu siguranță v-ați fi așteptat să aflați de la clubul Corona anumite noutăți sau planuri de viitor, nu e așa? Stați fără grijă, Mircea Cucuian, șeful secției de la handbal, a furat startul și a dat tot din casă la măslina oferită de Alexandru Dedu cu ocazia alegerilor pentru șefia Federației Române de Handbal. Totul fără știința superiorilor. Au aflat cei de la alte cluburi de primă ligă, colegi de pahar în acea seară cu Mircea, o serie de lucruri înaintea brașovenilor și a comunității media locale. Simpaticul Mircea al nostru… credea că se râde cu el, că e «sufletul petrecerii», când colo, să vezi surpriză, oamenii râdeau de el și de soarta viitoare a Coronei cu el la cârma handbalului. 

Promovarea asigurată sau «promisă» înainte de terminarea campionatului, transferul a 4 jucătoare de top din România, printre care mutarea goalkeeperului Elena Voicu pe 8.000 euro de la liderul Rapid, sunt doar câteva dintre punctele cheie ale discursului lăudăros și lipsit de etică al șefului handbalului brașovean la masa dată de Dedu în ajun de alegeri. 

Câte dintre aceste vorbe aruncate de Mircea Cucuian, fără să înțeleagă că păstrarea confidențialității este un principiu profesional de bază, sunt adevărate, fabulații sau exagerări, rămâne să aflăm. Un lucru e clar, candidatul pentru care a fost trimis de Primărie să voteze nu a ieșit câștigător, iar matematica promovării Coronei în Liga Florilor dă cu virgulă. 

Corona Brașov rămâne în derivă, dar cu asemenea profesioniști oare ne mai mirăm? Acesta este oare respectul pe care mai nou îl impune Corona, care acum câțiva ani era respectată prin prisma rezultatelor și a oamenilor din jurul echipei?”.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare