Sport

ULTIMUL TRANSFER al lui Gigi Becali!!! „ATAC” la doi jucători după eşecul FCSB de la Viena!!!

 

Şeful FCSB a fost virulent după înfrângerea echipei antrenate de Nicolae Dică la Viena, cu Rapid, în prima manşă din play-off-ul „Europa League” – amănunte, aici: Seară neagră în Europa. FCSB și CFR Cluj, învinse.

„Ovidiu Popescu a atins mingea de cinci ori. În primele 27 de minute nu am auzit nimic despre el. Eu ce să înțeleg din asta? Dacă un fotbalist face asta înseamnă că fuge de minge, că-i este frică. Dar acum l-am luat pe Zlatinski (mijlocaşul bulgar de la CS «U» Craiova) și o să mai cumpăr jucători până când voi face o echipă de fotbaliști adevărați. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar el a fugit de minge. Trebuia să se ducă Pintilii să facă presing până la portar și tu, la 24 de ani, te ascunzi?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Despre Florinel Coman, afaceristul a spus: „Credea că va juca din talent toată viața. Nu joci, tată, din talent. Dacă nu muncești, nu mai poți să driblezi. Că n-a mai putut să dribleze pe nimeni. Talent are cât Carul Mare, dar degeaba dacă nu are putere… Acum, o să vezi la București echipă reinventată. Știm noi acum cine trebuie să joace. Vor fi schimbări, trebuie să vorbesc cu Dică”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare