Sport

Ultima noutate: cursuri de barre la Grand Fitness!!!

 

Echipa de instructori de la Grand Fitness (strada 13 Decembrie nr. 96) are, de curând, un nou membru. Este vorba de Nona Trif, instructor de barre fitness și personal trainer.

Nona Trif a început să practice fitness-ul în vremea studenției. A absolvit Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universității București. Apoi, și-a împărțit cariera în două ramuri principale: project manager și fitness. A devenit instructor de aerobic, personal trainer, a terminat cursurile de barre concept, așteptând, acum, să-i fie trimisă licența de la Londra.

Metoda barre concept armonizează antrenamentele tradiționale de pilates cu mișcările de bază din balet, pentru un corp armonios și tonifiat. În Statele Unite ale Americii, de exemplu, a intrat în primele branduri în fitness.

Ești gata pentru o remodelare serioasă a corpului? Nona Trif te așteaptă la cursurile sale, prezentându-ți beneficiile:
 
– Un antrenament intens, delicat cu încheieturile. Rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care functionează mai eficient.
 
– Nu este necesară experiența.
 
– Un antrenament total, complet. Vei asista la ridicarea mușchilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului și sculptarea brațelor.
 
– Antrenează musculatura până la epuizare prin pulsații continue de impact scăzut, dar de intensitate ridicată.
 
– Un antrenament adaptabil pentru orice vârstă, nivel de fitness și probleme medicale.
 
– Crește mobilitatea, densitatea musculară și osoasă, revigorează metabolismul.
 
– Nu te vei plictisi niciodată, întotdeauna vei radia de energie, bună dispoziție și elemente noi.
 
– Pierzi în greutate și în centimetri, îmbunătățește tonusul cardiovascular, postură, rezistență și forță.
 
– O arie de mișcare și anduranță mult mai mare comparativ cu alte activități sportive.
 
– Rezultate rapide. În scurt timp corpul tău va reflecta rezultatele acestui antrenament; la o participare de cel puțin 2 ori pe săptămână, vei observa schimbări în mai puțin de o lună.
 
La cursuri, poate participa orice persoană cu vârstă mai mare de 5 ani. Este necesară încălțăminte cu talpă subțire.

Orarul Nonei Trif la Grand Fitness este următorul: luni, de la ora 19.00; marți și joi, de la 9.00, sâmbătă, de la 10.00. Joi, 15.10, și luni, 19.10, sunt programate ședințe „happy hour” (accesul este gratuit).

Intrarea se face pe bază de ședință singulară sau abonamente. Mai multe informații puteți primi apelând numerele de telefon: 0268/545868 și 0756/161500 sau accesând site-ul www.grand-fitness.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare