Sport

UITE Popa, NU E Popa!!!…

 

Pornită cu 14 puncte de penalizare în Liga 1, ACS Poli Timișoara a reușit, miraculos, să se salveze de la retrogradare in extremis.

„Violeții” au învins ieri, în manșa secundă a barajului pentru menținerea/promovarea în eșalonul de elită, gruparea UTA Bătrâna Doamnă Arad cu scorul de 3-1, după ce în tur se impuseseră pe teren propriu cu 2-1.

La final, așa cum a promis dacă va menține echipa în Liga 1, antrenorul timișorenilor Ionuț Popa și-a ras mustața, după care s-a prezentat la conferința de presă precizând: „Sunt eu, Popa, dacă nu mă recunoaşteţi”.

Originar din Arad, Ionuț Popa i-a lăudat pe arădeni, spunând că ar merita să joace și ei în prima divizie: „I-aş alege de aici pe Strătilă, Curtuiuş, pe Stahl, în primul rând, şi pe Adili, prietenul meu… Pe Adi Petre”.

Azi noapte, sub „comanda” lui Ionuț Popa, fotbaliștii de la ACS Poli au sărbătorit rămânerea în Liga 1 pe muzică sârbească.

CITEȘTE ȘI: ACS Poli Timișoara rămâne în Liga 1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare