Sport

UEFA anunță schimbări în Liga Campionilor și Europa League

 

UEFA produce mai multe schimbări importante în Liga Campionilor și Europa League, care vor fi puse în aplicare începând cu sezonul următor. Cea mai importantă dintre ele e cea legată de ora de start a meciurilor din Liga Campionilor. Orele de start vor fi modificate, de asemenea, și la meciurile din Europa League.
Dar iată care sunt modificările ce se vor produce în UEFA Champions League, UEFA Europa League și Supercupa Europei începând cu sezonul 2018/2019:
– Echipele vor putea face o a 4-a schimbare la meciurile din fazele eliminatorii ajunse în prelungiri;
– Numărul jucătorilor convocați pentru meciuri va crește de la 18 la 23. Astfel, formațiile vor avea o banca de rezerve alcătuită din 12 jucători, în loc de 7 cum era până în prezent;
– Meciurile din Liga Campionilor vor începe la ora 22.00. Totuși, două dintre meciurile programate marți în faza grupelor și alte două programate miercuri vor avea ora 19.55 că ora de start;
– Supercupa Europei nu va mai începe nici ea la ora 21.45, ci la ora 22.00;
– Orele pentru Europa League vor fi 19.55 și 22.00;
– Echipele vor putea efectua trei schimbări în lotul pentru meciurile din fazele eliminatorii, fără nici o restricție.
Modificările au fost propuse în cadrul Comitetului Executiv al UEFA, întrunit luna trecută la Bratislava, și aprobate apoi luna aceasta la Zurich de International Football Association Board (IFAB), forul care stabilește legile jocului în fotbal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button