Sport

UAU. Un BRAȘOVEAN e vedetă în UEFA Magazine!!!

 

Emisiunea UEFA Magazine pregătește, deja, reportaje despre selecționatele calificate la turneul final al Campionatului European de fotbal găzduit de Franța în vara anului viitor (Euro 2016).

Astfel, o echipă de jurnaliști britanici s-a aflat la începutul săptămânii în România, luându-i un amplu interviu fostului internațional Ionel Ganea, născut în Făgăraș, care a jucat în carieră și la Nitramonia, ICIM și FC Brașov. Acum, „Ganezul” este antrenor principal la Dunărea Călărași, în Liga 2.

UEFA l-a luat „în vizor” pe Ionel Ganea, pentru că el este ultimul marcator într-o victorie a reprezentativei României la un turneu final de Campionat European. S-a întâmplat la Euro 2000, organizat în Belgia și Olanda, când România a dispus de Anglia, la Charleroi, cu 3-2 și a trecut de faza grupelor.

„Am amintiri plăcute de atunci şi sper ca la anul un alt jucător să-mi doboare acest record”, a declarat Ionel Ganea potrivit liga2.ro (sursa foto).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button