Sport

UAU. Din HARGHITA, aproape de Lindsey Vonn!!!

 

Lindsey Vonn s-a impus ieri în splendida coborâre de la Cortina d’Ampezzo (Italia) contând pentru Cupa Mondială feminină de schi alpin. Cu timpul de 1.37.01, americanca a bifat a 37-a victorie în această specialitate în circuitul elitelor, depășind, astfel, recordul austriecei Annemarie Moser-Pröll.

„Multă lume vorbește despre recorduri, este, însă, extrem de greu să le obții. Am rămas concentrată în timpul cursei, am schiat realmente foarte bine și sunt fericită”, a declarat Vonn la final.

Pe locul secund s-a clasat canadianca Larisa Yurkiv (+0.28), iar pe trei, elvețianca Lara Gut (+0.67), care conduce în continuare în clasamentul general al Cupei Mondiale (810 puncte). Vonn este la numai 10 puncte în spatele său.

Harghiteanca Edit Miklos (foto), care concurează, însă, pentru Ungaria, a avut o prestație de excepție, ocupând locul 6, la doar o secundă și 8 sutimi de învingătoare, în timp ce Ania Caill, sportiva născută în Franța, dar care reprezintă România, a sosit ultima, a 52-a, la 8.69 de secunde diferență de Vonn.

Astăzi, la Cortina d’Ampezzo, este programată cursa feminină de Super G.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare