Sport

UAU. BRAȘOVEAN, puncte în Cupa Mondială de biatlon!!!

 

Cursa masculină individuală de 20 de kilometri, disputată aseară la Ostersund – Suedia și contând pentru Cupa Mondială de biatlon, a fost câștigată de legendarul norvegian Ole Einar Björndalen, care a tras fără greșeală și a fost înregistrat la sosire cu timpul de 50.14.5. Cel supranumit „regele biatlonului” va împlini în ianuarie 42 de ani!

Pe locul doi s-a clasat germanul Simon Schempp, cu o țintă ratată și un handicap de 27.1 secunde, al treilea sosind rusul Alexey Volkov, la 38.2 secunde în spatele învingătorului. Pe locul 4, la egalitate, au fost norvegianul Emil Hegle Svendsen și francezul Quentin Fillon Maillet, ambii având câte două minute de penalizare, la 1 minut și 44 de secunde distanță de Björndalen.

Brașoveanul George Buta (Dinamo – foto) a avut o comportare onorantă. A terminat proba pe locul 33, la 4.09.7 (2 minute de penalizare) de lider, cucerind, astfel, primele puncte în Cupa Mondială. Cu câte 8 focuri irosite, Cornel Puchianu și Denis Șerban (ambii de la CSAMB Predeal) s-au situat pe pozițiile 89 și 96 din 104 de concurenți clasați.

Astăzi, tot de la 18.15 – ora României, la Ostersund se dispută cursa individuală feminină de 15 kilometri. Paradoxal, Eva Tofalvi, veterana din Harghita, nu figurează pe lista de start. România le are înscrise pe Luminița Pișcoran, Reka Forika și Diana Salman, ele având numerele 64, 73, respectiv 92. 103 sportive vor participa la întrecere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare