Sport

Tyson Fury și-a anunțat revenirea în box

  • tyson_4.jpg
 

Tyson Fury și-a anunțat oficial revenirea în box, la mai bine de doi ani și jumătate de la data ultimului meci, cel în care l-a învins pe Wladimir Klitschko. Britanicul a semnat un contract cu un nou impresar, Frank Warren, iar acesta i-a promis că va ajunge să se bată din nou pentru titlurile mondiale pe care le-a avut și care i-au fost retrase. Prima luptă a lui Fury după revenirea în box va avea loc pe 9 iunie în Manchester, adversarul urmând a fi anunțat ulterior scrie Daily Mail. Ținta celui care singur s-a poreclit Gypsy King este clară, vrea să între în ring cu actualul „rege” al categoriei grea, Anthony Joshua.

„Eu îi voi alege adversarii, însă meciul cu Joshua va veni cu siguranță. Tyson e un pugilist grozav și nu are nevoie decât să reintre în formă pentru a recâștiga titlurile pe care nu le-a pierdut niciodată în ring și care sunt de drept ale sale. Lupta cu Joshua va avea loc după trei sau patru meciuri. La timpul potrivit, vom apăsa pe buton”, a explicat noul impresar al lui Fury.

La rândul său, sportivul spune că nu va avea nici o problemă în fața lui Joshua, pe care îl vede doar ca o persoană ce îi ține temporar centurile. Tyson Fury are 25 de victorii din 25 meciuri disputate la profesioniști.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare